Infoisinfo Nederland

B. van der Meij CV aanleg Zeewolde
Water in Zeewolde

Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 036-522404?

Adres

Postkoets 5-A. P.C. 3897AK, Zeewolde, Flevoland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over B. van der Meij CV aanleg Zeewolde

Cv Ketel in Zeewolde, Gas in Zeewolde, Verwarming in Zeewolde, Onderhoud in Zeewolde

Heeft u plannen om uw CV ketel te laten vervangen of wilt u een (design) radiator laten plaatsen? Wilt u een nieuwe CV installatie laten aanleggen? Voor een vrijblijvende prijsopgave kunnen wij bij u thuis de situatie komen opnemen waarna u kosteloos een voor u passende aanbieding krijgt.
Mechanische ventilatieIk ben inmiddels geen klant meer bij dit bedrijf, maar dat is bij hen nog niet doorgedrongen, bellen elk jaar weer opnieuw.
Service en onderhoud aan CV ketels,gashaarden en gevelkachels.
Levering en plaatsen van Gashaarden en gevelkachels.
CV ketel vervanging.
Complete CV installaties.
Alle gas,water en afvoerleidingen.
Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:.
4 maand, tig telefoontjes, 3 keer voor niks een dag thuis op hen zitten wachten en de ene smoes na de andere verder, moest ik het uiteindelijk toch zelf maar uitzoeken met mijn ketel en heb ik het alsnog op mijn eigen kosten moeten laten herstellen door een ander bedrijf dat wel vakbekwaam personeel kon sturen. Ketel verkeerd was aangesloten, foto's opgestuurd en het was inderdaad hun fout en zou gratis hersteld worden. Mensen wees gewaarschuwd, bespaar uzelf een hoop ellende en ga niet met deze knutselaars in zee!Wees alstublieft gewaarschuwd. Van alles geprobeerd om het door hun gedaan te krijgen maar het zijn oplichters, leugenaars en bovenal amateurs. Zal nog steeds terug gebeld worden om schoon te laten maken.Prima afhandeling aanschaf en plaatsing Remeha Calenta ketel in 2012 en uitstekende onderhoudsbeurt in 2013! Zeker aan iedereen af te raden!! In mijn geval de ketel verkeerd geïnstalleerd en mij er vervolgens ermee laten zitten, nu kan ik zelf zorgen dat iemand anders hun zootje opknapt op mijn eigen kosten. Mijn ketel goed gemonteerd, service was goed, prijs goed. Dan ben je er toch klaar mee? Ze hoeven niet meer langs te komen. Heb drie jaar gewacht op een garantiebewijs voor mijn nieuwe ketel; veel beloven maar niet leveren. Een afrader, geen kennis van zaken, rondui
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van B. van der Meij CV aanleg Zeewolde (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe